rhos

Gesponsorde links
Gesponsorde links

rhos

No.
Titel
Categorie
Prijs
Licentie
Expand All
1
Business & Finance - Anderen
$28.95
Shareware

Het hof van Rho misdadig het indienen onderzoek. Het misdadige het hof van Rho van de toegang nu indienen! Het hofverslagen van het onderzoek door staat, provincie, hoftype, enz. U kunt tegen gedaagdenaam, hofplaats of jaar zoeken. De verslagen van het Hof in Rho verstrekt informatie voor die die naar een misdadige controle als achtergrond uit bronnen zoals provincieverslagen en openbare verslagen zoals hofrollen streven. Vind wat u van het misdadige hof indienen gegevensbestand in Rho vandaag zoekt!
Hier is de beste online bedrijfssoftware! Deze plaats dient als middel voor die die wensen essentiële verslagen toepasselijk op hun buurt, bezit, of die te verkrijgen die met individuen wensen opnieuw aan te sluiten met wie zij contact hebben verloren. Onze diverse onderzoekshulpmiddelen staan u toe om tot openbare verslagen over veelvoudige gegevensbestanden en meer dan twee miljard verslagen toegang te hebben. Deze plaats wordt voortgebouwd op een reputatie van het versnellen van collectieve prestaties door cliëntenbehoeften te begrijpen en nauwkeurige menselijke hoofdoplossingen te leveren. Onze onderzoeksmethodologie laat ons toe om cliëntenvereisten met kandidaatvaardigheden en trekken beter aan te passen binnen de kortste tijd mogelijke. Wij hebben een team van professionele adviseurs met diepgaande de industriekennis en zeer efficiënt in talentensourcing. Ik kan me op hen baseren om juiste kandidaat voor de juiste baan in de juiste tijd te verstrekken. Zij zijn onze partner op lange termijn voor het bemannen van oplossing.

* Vind Rho
het misdadige hof snel indienen gemakkelijk en.
* Kom de informatie over om het even welke die processen te weten, met het hof in de vorige tien jaar, tegen een individu worden ingediend.
* Kom het nauwkeurige hof, de provincie en de staat te weten.
* Krijg de namen van aanklager en gedaagde, gevalaantal en oorzaak van actie. * De misdadige Controles Als achtergrond zijn de Prijs van Toelating.
* Krijg werkgelegenheid, onderwijs en professionele vergunningscontrole.
* Doe persoonlijk onderzoek naar iemand meer juridisch, en van confort van uw eigen huis allen door zich.

Vereisten: Vensters 98 Bewerker: Pentium 400 Mhz Directx 7.0 64 van de Vrije harde de aandrijvingsMB ruimte van de RAM: 7 MB 16 beetjes van Vide

Wat in deze versie nieuw is: Zaken

2
Business & Finance - Voorraad en Portfolio Tools
$95.00
Shareware
De tarifering modelleert om opties te evalueren die Amerikaans of Europees zijn, roept of zet, met of zonder dividenddetails. Staat toe berekenend optie eerlijke waarden, delta's, gammas, vegas, theta, rhos en impliciete vluchtigheid. Deze versie heeft aangepaste Zwarte en Scholes, Zwarte & Scholes en Binomiale modellen. Malplaatje van de spreadsheet verstrekte welke toont hoe te om alle eigenschappen van addin samen met whatifanalyse en grafieken te gebruiken.
3
Business & Finance - Voorraad en Portfolio Tools
$69.50
Shareware
De calculator evalueert toekomst eerlijke waarden, delta's, theta, rhos. (de gamma's en de vegablootstelling voor Toekomst zijn nul) Futcalc bepaalt ook de premie, de basis, de indexwaarde en het impliciete dividend van de toekomst. De indexwaarde is wat de onderliggende vlekwaarde toekomstprijs zou moeten worden gegeven. Het impliciete dividend toont hoe de toekomst eerlijke waarde van de marktprijs verschilt. Malplaatje van de spreadsheet verstrekte welke toont hoe te om alle eigenschappen van addin samen met whatifanalyse en grafieken te gebruiken.
4
Business & Finance - Business Finance
$95.00
Shareware
De tarifering modelleert om opties te evalueren die Amerikaans of Europees zijn, roept of zet, met of zonder dividenddetails. Staat toe berekenend optie eerlijke waarden, delta's, gammas, vegas, theta, rhos en impliciete vluchtigheid. Deze versie heeft aangepaste Zwarte en Scholes, Zwarte & Scholes en Binomiale modellen. Malplaatje van de spreadsheet verstrekte welke toont hoe te om alle eigenschappen van addin samen met whatifanalyse en charts.USED DOOR PROFESSIONELE TRADERSRequires Excel 7 te gebruiken of later
5
Business & Finance - Business Finance
$69.50
Shareware
De calculator evalueert toekomst eerlijke waarden, delta's, theta, rhos. (de gamma's en de vegablootstelling voor Toekomst zijn nul) Futcalc bepaalt ook de premie, de basis, de indexwaarde en het impliciete dividend van de toekomst. De indexwaarde is wat de underlying.s vlekwaarde toekomstprijs zou moeten worden gegeven. Het impliciete dividend toont hoe de eerlijke waarde future.s van de marktprijs verschilt. Malplaatje van de spreadsheet verstrekte welke toont hoe te om alle eigenschappen van addin samen met whatifanalyse te gebruiken en
6
Business & Finance - Document Processing
$69.50
Trial
De beschrijving van de Calculator van de Toekomst van FutCalc
FutCalc is Excel addin dat de eerlijke waarden van de Toekomst, delta's, theta, rhos evalueert. premie, basis, indexwaardeFutCalc is Excel addon dat de eerlijke waarden van de Toekomst, delta's, theta, rhos zal evalueren. premie, basis, indexwaarde en impliciet dividend van de Toekomst.

De indexwaarde is wat de onderliggende vlekwaarde toekomstprijs zou moeten worden gegeven. Het impliciete dividend toont hoe de toekomst eerlijke waarde van verschilt
marktprijs.

Malplaatje van de spreadsheet verstrekte welke alle eigenschappen van FutCalc samen met wat-als analyse en het aangeven benadrukt. De gebruikers kunnen het malplaatje aanpassen of hun eigen spreadsheten schrijven aan prijsToekomst en portefeuilles leiden. De gebruikers kunnen uit alle eigenschappen van Excel zoals het halen van de details van de Toekomst & positieinformatie van een gegevensbestand of prijsgegevens van een voer in real time via DDE ook voordeel halen alvorens FutCalc voor de analyse van het risicobeheer te gebruiken.

FutCalc wordt voor optimale prestaties, handigheid en ontwikkeld om zich enkel als een andere die functie van Microsoft Excel te gedragen dusdanig dat gelijkaardig aan Microsoft Excel de functies, FutCalc kunnen worden geroepen van de macro's van Excel VBA, of door de tovenaar te gebruiken van de deegfunctie door de „Functie van het Tussenvoegsel wordt gevonden te selecteren =>…“ van het menu van Excel, of door de functie in de cellen direct in te gaan.

Beperkingen:

· 30 dagenproef
7
Business & Finance - Document Processing
$95
Trial
De beschrijving van de Calculator van de Opties van OptDrvr
OptDrvr heeft het controleren, prestaties verbeterd en de veel-gewachte op tarifering van de opties van de Toekomst naast voorraadopties gesteundOptDrvr heeft het controleren, prestaties verbeterd en de veel-gewachte op tarifering van de opties van de Toekomst naast voorraadopties en de opties van de Index gesteund.

OptDrvr is Excel addon dat zal verstrekken
u met optie tarifering modelleert om voorraadopties (gelijkheidsopties), indexopties en opties op toekomst te evalueren. De calculator kan ook aan prijswaarborgen worden gebruikt.

Addin behandelt Amerikaanse en Europese stijlvraag en gezette opties met of zonder dividenden, bepalende optie eerlijke waarden, impliciete vluchtigheid en risicogevoeligheden. De gevoeligheden van het risico (ook als haagparameters of „Grieken“ worden bekend) omvatten delta's, gammas, vegas, theta en rhos die.

Beperkingen:

· 30 dagenproef8
Business & Finance - Personal Finance
$95
Shareware
OptDrvr is Excel addin voorziend de gebruiker van de tarifering van modellen om opties te evalueren die Amerikaans of Europees zijn, roept of zet met of zonder dividenddetails. De calculator kan optie eerlijke waarden, delta's, gammas, vegas, theta, rhos en impliciete vluchtigheid bepalen. De modellen van de optie omvatten aangepast en BINOMIALE ZWARTE & SCHOLES, Zwarte & Scholes.

Alle modellen worden betreden door de bestuurdersfunctie OPTDRVR en de orde van de parameters staat de gebruiker toe om tussen modellen te schakelen door de modeltype slechts parameter te veranderen. Dit staat gebruikers toe om de het tarief modellen te vergelijken en verstrekt een onschatbare opleidingshulp voor beginners, terwijl een krachtig investeringshulpmiddel voor de ervarener optieshandelaar. Malplaatje van de spreadsheet verstrekte het tonen van alle eigenschappen van addin samen met whatif analyse en het in kaart brengen.

Alle modellen worden gebruikt door Professionele Handelaren
9
Home & Shell & Desktop - Font Tools
Freeware
GUADALUPE is een doopvont die na het architecturale van letters voorzien bij de Basiliek van Guadalupe in Mexico-City werd ontworpen. Het huidige gebouw werd gebouwd in 1974-1976 en werd ontworpen door de architect Pedro Ramírez Vásquez. Wat werkelijk op me, natuurlijk een beroep deed, uit het van letters voorzien binnen en was.

Rustiek en willekeurig, zijn zeer verschillend van gebruikelijke die Identiteitskaart van metaalbrieven op gebouwen wordt gezien. Stelt vroege Christelijke teksten voor en neemt Griekse vormen op: phi-als Q, chi-rho Rs, kruisvormige Ts.
10
Home & Onderwijs - Wiskunde
$150.00
Commercial
Opti-Calc is de recentste versie van ons van de optie het tarief en analyse systeem voor Excel. Het berekent prijzen, risicoparameters en impliciete vluchtigheid gebruikend de (binomial) modellen zwart-Scholes, garman-Kolhagen en Cox-Rubinstein. Opti-Calc opties van de prijzen de Europese en Amerikaanse stijl op banden, goederen, munten, toekomst en voorraden. Het berekent ook gevoeligheden, zoals Delta, Gamma's, Kappa (Vega), Rho en Theta.
11
Business & Finance - Rekenmachine en converter
$150.00
Shareware
De recentste versie van ons van de optie het tarief en analyse systeem voor Excel. Het berekent prijzen, risicoparameters en impliciete vluchtigheid gebruikend de (binomial) modellen zwart-Scholes, garman-Kolhagen en Cox-Rubinstein. Wij hebben ook de recentste optiemodellen, zoals, de vierkantige benadering barone-Adesi en Whaley en de benadering van Bjerksund- Stensland opgenomen. Opti-Calc opties van de prijzen de Europese en Amerikaanse stijl op banden, goederen, munten, toekomst en voorraden. Het berekent ook gevoeligheden, zoals Delta, Gamma's, Kappa (Vega), Rho en Theta. Opti-Calc laat de productie van de tarifering van matrijzen, risico eturn profielen en impliciete vluchtigheidsanalyse voor toe of individu of portefeuilles van opties. De spreadsheet van Anexample is geleverde vrij die theuser aan prijsopties toelaat en beheert rechtstreeks risico uit de doos zonder enig programmering of spreadsheet werk.
12
Business & Finance - Business Finance
$150.00
Shareware
De recentste versie van ons van de optie het tarief en analyse systeem. Het berekent prijzen, risicoparameters en impliciete vluchtigheid gebruikend de Zwarte (binomial) modellen Scholes, garman-Kolhagen en Cox-Rubinstein. Opti-Calc opties van de prijzen de Europese en Amerikaanse stijl op banden, goederen, munten, toekomst en voorraden. Het berekent gevoeligheden, ook dergelijke asDelta, Gamma's, Kappa (Vega), Rho en Theta. Opti-Calc laat de productie van de tarifering van matrijzen, risico eturn profielen en impliciete vluchtigheidsanalyse voor toe of individu of portefeuilles van opties. Een voorbeeldspreadsheet is geleverde vrij die de gebruiker aan prijsopties toelaat en beheert rechtstreeks risico uit het vakje zonder enig programmering of spreadsheet werk.
13
Business & Finance - Personal Finance
Free
Freeware

De Calculator van Optinons is een hulpmiddel, dat wordt gebruikt om toekomstopties, indexopties en voorraadopties te analyseren.
FC de Calculator van opties biedt de gebruiker de kans om optieprijzen te analyseren. Het programma kan theoretische optiesmarktprijs berekenen; waarden van Delta, Gamma's, Teta, Vega, en Rho wordt gebruikt om optieprijs afhankelijk van marktverandering te bepalen die; de grafiek van de meningsprijs. De wiskundige basis van de Calculator van Opties FC is de populaire berekening modeldie zwart-Scholes van de optieprijs, door de Zwarte van de Visser wordt ontwikkeld en Myron Scholes in 1973.
14
Business & Finance - Accounting Tools
$143.00
Trial

WebCab Opties en Futures voor Delphi 3 is een nuttig en makkelijk te gebruiken nut dat 3-in1-functies:. NET, COM en XML-webservice Onderdelen voor de prijsstelling optie-en futures met behulp van Monte Carlo en Finite Difference technieken. Algemene MC prijsstelling kader: brede waaier van contracten, prijs, rente en vol modellen. Prijzen Europese, Aziatische, Amerikaanse, Terugblik, Bermuda en Binaire Opties met Analytic, Monte Carlo en Eindige Verschil inaccordance met een aantal vol, prijs, vluchtigheid en snelheid modellen.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Algemeen Equity Derivatives Pricing Framework
  • Algemeen Prijzen Framework biedt de volgende voorgedefinieerde modellen en contracten:
   • Contracten: Aziatische Option, Binary Option, Cap, Coupon Bond, Floor, Forward Start aandelenopties, Terugblik Option, Ladder Option, enz.
   • Prijs Modellen: Constant prijsmodel, Algemeen prijs deterministisch model, lognormale prijsmodel, Poisson prijsmodel.
   • Volatiliteit Modellen: Constant Volatility Models, General Deterministische Volatility model, Hull & White Stochastische model van de variantie, Hoston Stochastic Volatility model.
  • Zodra het contract en de prijs / rente / vol-model combinatie is ingesteld kunt u de Monte Carlo Pricing Engine draaien die het mogelijk maakt:
   • Evalueer Prijs: Evalueer prijs volgens schatting van het aantal iteraties of maximale verwachte fout
   • Estimate Error: Evalueer de standaardafwijking van de prijs schatten, en de minimum / maximum verwachte prijs voor een bepaald betrouwbaarheidsniveau.
   • Get tussentijdse resultaten: Lees uit de tussentijdse resultaten die gevonden waar in elk van de Monte Carlo simulaties.
 2. Exotische Opties Module: De exotische opties module implementeert de volgende functionaliteit:
  • Soorten Opties
  • Finite Difference Methods - krachtige methode voor het vinden van oplossingen van het Black-Scholes vergelijkingen.
   • Single Asset Opties - voorzien in een expliciete en impliciete volledig algoritmen waaronder een kader waarin de stabiliteit problemen maatregel onder verschillende scenario's.
   • Crank-Nicholson - is een snelle en stabiele methode voor de evaluatie enkel actief optiecontracten.
   • Multi-Asset - Uitvoeren van een algemene multidimensionale verschil eindige-algoritme.
   • Amerikaanse, Bermuda Opties Wijziging
   • Aziatische en Terugblik - voorbeelden van hoe sterk afhankelijk pad opties kunnen worden geëvalueerd met behulp van eindige differentie methoden wordt gegeven.
   • Grieken van Exotic Options - Evaluatie van de Grieken (dwz Delta, Gamma, Theta, Vega en Rho) van Aziatische, Terugblik en Binary (ook digitaal) Opties met behulp van een eindige differencing aanpak.
   • Impliciete volatiliteit - Evalueer de impliciete volatiliteit van een aantal exotische opties waaronder Amerikaanse, Aziatische, Terugblik en Binaire in overeenstemming met de Black-Scholes model.
  • Monte Carlo - effectief kan worden toegepast op de waarde van een breed scala van optiecontracten.
   • Flow implementatie - inbegrip van de opwekking van normale variabelen en de simulatie van de willekeurige wandeling en de bijbehorende kasstromen zorgt ervoor dat de uitvoering van deze techniek kan worden toegepast om de waarde bijna elke optie contract.
   • Opties op veel onderliggende activa --
   • Control Structuur - de gebruiker heeft volledige controle over het aantal simulaties en / of de vereiste precisie.
 3. Bomen Module
  • De Bomen module implementeert de volgende functionaliteit:
   • Personeelsopties
   • Volatiliteit modellen
   • Interest Rate Models
 4. Opties Module: De opties module biedt de volgende functionaliteit:
  • Europese en Binaire Opties
  • De Grieken
  • Volatiliteitsramingen - de volatiliteit geschatte rechtstreeks van historische waarden of van een van de volgende modellen:
   • ARCH - autoregressieve Voorwaardelijke heteroscedasticiteit model.
   • EWMA - exponentieel Weighted Moving Average model.
   • GARCH (1,1) - Generalized autoregressieve heteroscedasticiteit model.
  • Impliciete volatiliteit - Berekent de impliciete volatiliteit voor het dividend en de niet-betaling van dividend aandelen uit de Black-Scholes formules.
  • Black-Scholes Prijsontwikkeling - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs, de verwachte toekomstige variantie, de toekomstige prijsklasse waarschijnlijkheid, en de waarschijnlijkheid van de toekomstige prijs bereik in overeenstemming met de Black-Scholes model.
   • De verwachte toekomstige prijs - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs.
   • De verwachte toekomstige variantie - Evaluatie van de verwachte toekomstige variantie.
   • Toekomstige Price Range Probability - De kans dat een actief ligt binnen een bepaalde toekomst prijsklasse.
   • Kans op Toekomst Price Range - De kans dat een actief zal liggen binnen een bepaalde toekomst prijsklasse.
   • Estimate Verwachte Return - Line regressie benadering toegepast op een historische prijs serie.
  • Uitbetaling Functies - Pay off functies op het verstrijken van Europese en Binaire Opties worden uitgevoerd.
   • Put - Call Pariteit betrekkingen
   • Put - Call pariteit betrekkingen voor Europese opties op een actief met geen opbrengst of een continu rendement.
   • Put - Call pariteit relaties voor Binary opties op een actief zonder opbrengst.
   • Impliciete risicovrije rente - de impliciete risicovrije rente wordt berekend wanneer hetzij de prijzen van de put / call Europese of put / pull Binaire optie is bekend.
  • Trading Strategies - de volgende pay-off functies voor de volgende strategieën optie handel worden uitgevoerd.
   • Spread Option Strategies - Bull Spreads, Bear Spreads en Butterfly spreads.
   • Combinatie Option Strategies - straddles en Droes.
 5. VaR Module: De VaR-module biedt de volgende functionaliteit:
  • Evaluatie van de VaR met behulp van het lineaire model - de VaR van een portefeuille te worden beoordeeld door directe methoden.
   • Lineair Model - Evaluatie van de VaR van portefeuilles met een, twee of meerdere activa.
   • Periodes of Data - De periode waarover VaR wordt geëvalueerd kan worden gegeven in termen van periodes of met behulp van een start-en einddatum met betrekking tot een geselecteerd of door de gebruiker gedefinieerde kalender.
   • Nutsfuncties - Evaluatie van de volatiliteit en asset gewichten van een portfolio.
  • Asset parameter Evaluatie - Schatting van de volatiliteit, verwachte rendement en de covariantiematrix van een portfolio.
 6. Futures Module: De Futures module implementeert de volgende methoden en procedures:
  • Prijzen van de investeringen en de consumptie activa - Prijzen van de futures op aandelen, obligaties, indexen, valuta's en grondstoffen.
   • Futures op aandelen, obligaties, indexen - evaluatie voor activa met of zonder inkomen, effectieve gearing.
   • Futures op grondstoffen - kosten van dragen, nut opleveren.
  • Hedging - Portfolio afdekken met index futures, optimale hedge ratio.
   • Portfolio Hedging - delta hedge een portefeuille met behulp van de bèta-coëfficiënt.
   • Optimale Hedge ratio - de optimale verhouding van de omvang van het standpunt in futures en de omvang van de blootstelling.
   • Beta Estimation - Schatting van de bèta een portefeuille in overeenstemming met het Capital Asset Pricing Model (CAPM).
  • Toekomstige Account management - marge, dagelijkse P & L, totale eigen vermogen, te veel marge.
  • Rente berekeningen - terugkeer, samengestelde interest perioden conversie.
  • De Risk Management functionaliteit opgenomen in deze Component:
   • Delta Limit Monitoring - Voor een portfolio (waaronder futures, opties, enz.) de delta limiet kan worden toegewezen en gecontroleerd.
   • Scenario Analyse - Staat voor een actief of een portefeuille te worden benadrukt en voor de daaruit voortvloeiende gedrag te analyseren.
 7. Technologische aspecten: Dit product heeft ook de volgende technologische aspecten:
  • 3-in-1:. NET, COM en XML Web services - Drie DLL's, Drie API Docs, Drie sets Opdrachtgever Voorbeelden alles in 1 product.
  • Uitgebreide Client Voorbeelden - Meerdere cliënt inclusief voorbeelden. NET (Delphi, C #, VB.NET), COM en XML Web services (C #, VB.NET)
  • ADO Mediator
  • Compatible Containers - Delphi 3-8, Delphi 2005, Borland C + + Builder (incl. C + + Builder, C + + BuilderX, C + + 2005), Office 97/2000/XP/2003.
  • ASP.NET Web Application Voorbeelden
  • ASP.NET Voorbeelden met synthetische ADO.NET MS.

Vereisten:

 • Vereisten en compatibiliteit Systeemvereisten:
  • Pentium II 500 MHz
  • 64MB RAM
  • Borland Delphi voor. NET
 • Compatibiliteit Operating System voor Implementatie:
  • Windows Server 2003, 2000
  • Windows XP Professional
 • Software Requirements:
  • . NET Framework v1.0 (of hoger)
 • Gebouwd met behulp van:
  • Borland Delphi 8
  • . NET Framework v1.1
15
Business & Finance - Business Finance
$143.00
Shareware

WebCab opties en futures voor Delphi 3.0 is een software met behulp van een scala van prijs / vol / rente modellen voor prijsbepaling optie en futures-contracten, die een gedetailleerde Black-Scholes-Merton Model API (met inbegrip van de Grieken en impliciete volatiliteit) voor de Europese, Aziatische , Amerikaanse, Lookback, Bermuda en Binaire opties met behulp van analytische, Monte Carlo en Eindige Verschil technieken.

Dit programma biedt ook een flexibele uitvoering van een binominale en trinomial bomen gebaseerd prijsstelling motor voor de evaluatie van de werknemer conform de Nauwere FASB 123 model en een module waarmee de evaluatie van de Value-at-Risk (VaR) van een beleggingsportefeuille in overeenstemming met het lineaire model.

Dit product heeft ook de volgende aspecten:

 • 3-in-1:. NET, COM en XML Web services - Drie DLLs, Three API Docs, Drie Sets van Client Voorbeelden allemaal in 1 product. Het aanbieden van een 1e klasse. NET, COM en XML Web service product uitvoering.
 • Uitgebreide Client Voorbeelden - Meerdere cliënt inclusief voorbeelden. NET (Delphi, C #, VB.NET), COM en XML Web services (C #, VB.NET)
 • ADO Bemiddelaar - De ADO Bemiddelaar helpt. NET ontwikkelaar schriftelijk DBMS ingeschakeld toepassingen door transparante het combineren van de financiële en wiskundige functionaliteit van ons. NET-componenten met de ADO.NET Database Connectivity model.
 • Compatibele Containers - Delphi 3.8, Delphi 2005, de Borland C + + Builder (incl. C + + Builder, C + + BuilderX, C + + 2005), Bureau 97/2000/XP/2003.
 • ASP.NET Web Application Voorbeelden - het biedt een ASP.NET Web Application voorbeeld waarmee u snel de functionaliteit binnen deze. NET Service.
 • ASP.NET Voorbeelden met synthetische ADO.NET - hij maakt gebruik van een ASP.NET dienst uit te voeren onderdeel berekeningen op SQL database kolommen uit een afgelegen DBMS. Er geldt een onderdeel van de functie om bepaalde rijen uit de database en de lijst van de output in HTML-formaat. Dit is een krachtige functie, omdat hij laat je berekeningen uitvoeren in een DBMS wijze zonder dat de C # code voor SQL database transactie jezelf want dat is al gedaan door de ASP binnen het. NET Framework beheerde server omgeving.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Algemeen Equity Derivatives Pricing Framework.
  • Algemeen Prijzen Framework biedt de volgende voorgedefinieerde Modellen en Contracten:
   • Contracten: Aziatische Option Binary Optie, Cap, nulcouponobligaties, Floor, Doorsturen Start aandelenoptieregelingen, Lookback Option Ladder Option, Vanille Wisselen, Vanille Aandelenoptieplan, nulcouponobligatie, Barrier Option Parijse optie, Parasian Optie, Doorsturen en de toekomst.
   • Interest Rate Models: Constant Spot Rate, Constant (in tijd) rentecurve, Een factor stochastische modellen (Vasicek, Zwart-Derman-Toty (BDT), Ho & Lee, Hull en White), Twee factor stochastische modellen (Breman & Schwartz, Fong & Vasicek , Longstaff & Schwartz), Cox-Ingersoll-Ross evenwichtsmodel, Spot model met automatische opbrengst (Ho & Lee, Hull & White), Heath-Jarrow-Morton forward rate model, Brace-Gatarek-Musiela (BGM) LIBOR markt model.
   • Prijs Modellen: Constante prijs model, Algemeen deterministische prijs model, Lognormal prijs model, Poisson prijs model.
   • Volatiliteit Modellen: Constant Volatility Models, generaal Deterministische Volatiliteit model, Hull & White Stochastic model van de variantie, Hoston Stochastic Volatility model.
  • Zodra het contract en de prijs / rente / vol model combinatie is u in staat om de Monte Carlo Prijsen Engine die het mogelijk maakt:
   • Evalueer Prijs: Evalueer prijs raming volgens het aantal iteraties of maximale verwachte fout
   • Raming Fout: Evalueer de standaardafwijking van de prijsopgave en de minimale en de maximale verwachte prijs voor een bepaald betrouwbaarheidsniveau.
   • Get tussentijdse resultaten: Lees uit de tussentijdse resultaten die gevonden waar in elk van de Monte Carlo simulaties.
 2. Exotische Opties Module. De Exotische Opties module implementeert de volgende functionaliteit:
  • Soorten Opties - Binnen deze module toont expliciet how-to en bieden praktische adviezen over de waardering van de Aziatische, Amerikaanse (single en multi-actief), Lookback, Bermuda, Europees (single en multi actief) en binaire opties met behulp van de Monte Carlo en Eindige Verschil technieken.
   • Finite Difference Methods - krachtige methode voor het vinden van oplossingen van het Black-Scholes Equations.
   • Single Asset Opties - Het Crank-Nicholson - is een snelle en stabiele methode voor de evaluatie enkel actief optie contracten.
   • Multi-Asset - Uitvoeren van een algemene multidimensionale eindige-verschil algoritme.
   • Amerikaanse, Bermuda Opties Wijziging-it geldt de opeenvolgende Overregulering ontspanning techniek om de waarde van de Amerikaanse en Bermuda opties.
   • Aziatische en Lookback - voorbeelden van hoe sterk pad afhankelijk opties kunnen worden geëvalueerd met behulp van Eindige Verschil methoden wordt gegeven.
   • Grieken van Exotic Opties - Evaluatie van de Grieken (dwz Delta, Gamma, Theta, Vega en Rho) van Aziatische, Lookback en Binary (alias digitale) opties met behulp van een eindige differencing aanpak.
   • Impliciete volatiliteit - Evalueer de impliciete volatiliteit van een aantal van Exotic opties waaronder Amerikaanse, Aziatische, Lookback en Binaire in overeenstemming met de Black-Scholes model.
  • Monte Carlo - daadwerkelijk kan worden toegepast op de waarde van een groot scala van optiecontracten.
   • Flow uitvoering - met inbegrip van de opwekking van normale variabelen en de simulatie van de random walk en bijbehorende kasstromen garandeert dat onze implementatie van deze techniek kan worden toegepast op de waarde van bijna elke optie contract.
   • Opties op tal van onderliggende activa - Genereer correlatie willekeurige variabele met behulp van Cholesky factorisatie ter waarde opties opdracht van het Europese type die afhankelijk zijn van tal van onderliggende activa.
   • Control Structuur - de gebruiker heeft volledige controle over het aantal simulaties en / of de vereiste precisie.
 3. Bomen Module. De bomen module implementeert de volgende functionaliteit:
  • Werknemer Opties - Een binomiale en trinomial bomen gebaseerd prijsstelling motor voor de evaluatie van de werknemer conform de Nauwere FASB 123 model zoals beschreven in het papier, 'How to waarde Employee Stock Options', door John Hull en Alan White (september 2002) .
  • Volatiliteit modellen - Constant volatiliteit model en deterministische volatiliteit modellen met behulp van interpolatie punten of gebruiker definiëren functie van de tijd.
  • Interest Rate Models - Constante rente model of yield curve model afgeleid uit de obligatiekoersen, vooruit tarieven nultarieven, rentetermijncontracten curve kan worden gebruikt.
 4. Opties Module. Opties module biedt de volgende functionaliteit:
  • Europese en Binaire Opties - De (analytische) Black-Scholes model wordt volledig uitgevoerd voor de Europese en Binaire Opties op aandelen, valuta en indices. Het omvat ook de Zwarte-76-model voor de evaluatie van de opties op futures-contracten.
  • De Grieken - Het volatiliteitsramingen - de volatiliteit mei naar schatting rechtstreeks van historische waarden, of van een van de volgende modellen:
   • ARCH - autoregressive Voorwaardelijke heteroscedasticiteit model.
   • EWMA - exponentieel Gewogen Gemiddelde Verhuizen model.
   • GARCH (1,1) - Generalized autoregressive heteroscedasticiteit model.
  • Impliciete volatiliteit - Berekent de impliciete volatiliteit voor dividend en non-dividend betalen voorraden van het Black-Scholes formule.
  • Black-Scholes Prijsontwikkeling - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs, verwachte toekomstige variantie toekomstige prijsklasse waarschijnlijkheid, en de waarschijnlijkheid van de toekomstige prijs variëren in overeenstemming met de Black-Scholes model.
   • Verwachte toekomstige Prijs - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs.
   • Verwachte toekomstige variantie - Evaluatie van de verwachte toekomstige variantie.
   • Toekomstige Prijs Range Kansrekening - De kans dat een actief ligt binnen een bepaalde toekomstige prijsklasse.
   • Waarschijnlijkheid van toekomstige prijs Assortiment - De kans dat een actief zal liggen binnen een bepaalde toekomstige prijsklasse.
   • Schatting verwachte rendement - Lijn regressie benadering toegepast op een historische prijs serie.
  • Payoff Functies - Pay off functies op het verstrijken van de Europese en Binaire Opties zijn uitgevoerd.
  • Put - Call Pariteit betrekkingen
   • Put - Call pariteit betrekkingen voor Europese opties op een actief met geen opbrengst of een continu rendement.
   • Put - Call pariteit betrekkingen Binaire opties op een actief met geen opbrengst.
   • Impliciete risico-vrije belang - de impliciete risicovrije rente wordt berekend wanneer de prijzen van de put / call Europese of put / pull Binaire optie is bekend.
  • Trading Strategies - de volgende pay-off-functies voor de volgende optie trading strategieën worden toegepast.
   • Strijk Option Strategies - Bull boterhampasta, Bear boterhampasta en Butterfly boterhampasta.
  • Combinatie Option Strategies - Straddles en droes.
 5. VaR Module. De VaR-module biedt de volgende functionaliteit:
  • Evaluatie van de VaR met behulp van de lineaire model - de VaR van een portefeuille te worden geëvalueerd door middel van rechtstreekse methoden.
   • Lineair Model - Evaluatie van de VaR van portefeuilles met een, twee of een groot aantal activa.
   • Periodes of Data - De periode waarover VaR wordt geëvalueerd kan worden gegeven in termen van tijd of door gebruik te maken van een begin-en einddatum in verband met een geselecteerd of de gebruiker gedefinieerde kalender.
   • Utility Functions - Evaluatie van de volatiliteit en vermogensbeheer gewichten van een portefeuille.
  • Asset Parameter Evaluatie - Raming van de volatiliteit, het verwachte rendement en de covariantiematrix van een portefeuille.
 6. Futures Module.
  • De Futures module implementeert de volgende methoden en procedures:
    • Prijsbeleid op de investeringen en de consumptie activa - Prijzen van de futures op aandelen, obligaties, indexen, valuta's en grondstoffen.
     • Futures op aandelen, obligaties, indexen - evaluatie voor activa met of zonder inkomen, effectieve tandwieloverbrengingen.
     • Futures op grondstoffen - kosten van uitvoering, gebruiksmodellen opbrengst.
    • Indekking - Portfolio afdekkingsinstrument met behulp van de index-futures, optimale hedge ratio.
     • Portfolio Indekking - delta hedge een portefeuille met behulp van de bèta-coëfficiënt.
     • Optimale Hedge Ratio - de optimale verhouding van de omvang van de positie in futures-contracten en de omvang van de blootstelling.
     • Beta Estimation - Schatting van een portefeuille van bèta in overeenstemming met het Capital Asset Pricing Model (CAPM).
   • Toekomstige Accountmanagement - marge, dagelijkse P & L, het totale eigen vermogen, teveel marge.
   • Rente berekeningen - terugkeer, samengestelde interest, samengestelde perioden conversie.
  • De Risk Management functionaliteit opgenomen in dit onderdeel:
   • Delta Limit Monitoring - Voor een portfolio (waaronder futures, opties, enz.) de delta limiet kan worden toegekend en gecontroleerd.
   • Scenario Analysis - Maakt het mogelijk voor een actief of een portefeuille te worden benadrukt en voor de daaruit voortvloeiende gedrag te analyseren. Het biedt methoden die stress het actief in een of twee van de onderliggende markt variabelen.

Vereisten:

 1. Vereisten en Verenigbaarheid Vereisten:
  • Pentium ® II 500 MHz
  • 64MB RAM
  • Borland Delphi voor. NET
 2. Compatibiliteit besturingssystemen voor Implementatie:
  • Windows Server 2003, 2000
  • Windows XP Professional
 3. Software Requirements:
  • . NET Framework v1.0 (of hoger)
 4. Gebouwd met:
  • Borland Delphi 8
  • . NET Framework v1.1

16
Business & Finance - Business Finance
$143.00
Shareware

WebCab opties en futures voor. NET 3.0 is een software met behulp van een scala van prijs / vol / rente modellen voor prijsbepaling optie en futures contract, dat ook bestaat uit een gedetailleerde Black-Scholes-Merton-Model API (met inbegrip van Grieken en impliciete volatiliteit) voor Europese, Aziatische, Amerikaanse, Lookback, Bermuda en Binaire opties met behulp van analytische, Monte Carlo en Eindige Verschil technieken.

Deze software biedt ook een flexibele uitvoering van een binominale en trinomial bomen gebaseerd prijsstelling motor voor de evaluatie van de werknemer conform de Nauwere FASB 123 model en een module waarmee de evaluatie van de Value-at-Risk (VaR) van een beleggingsportefeuille in overeenstemming met het lineaire model.

Algemeen Prijzen Framework biedt de volgende voorgedefinieerde Modellen en Contracten:

 • Contracten: Aziatische Option Binary Optie, Cap, nulcouponobligaties, Floor, Doorsturen Start aandelenoptieregelingen, Lookback Option Ladder Option, Vanille Wisselen, Vanille Aandelenoptieplan, nulcouponobligatie, Barrier Option Parijse optie, Parasian Optie, Doorsturen en de toekomst.
 • Interest Rate Models: Constant Spot Rate, Constant (in tijd) rentecurve, Een factor stochastische modellen (Vasicek, Zwart-Derman-Toy (BDT), Ho & Lee, Hull en White), Twee factor stochastische modellen (Breman & Schwartz, Fong & Vasicek, Longstaff & Schwartz), Cox-Ingersoll-Ross evenwichtsmodel, Spot model met automatische opbrengst (Ho & Lee, Hull & White), Heath-Jarrow-Morton forward rate model, Brace-Gatarek-Musiela (BGM) LIBOR markt model.
 • Prijs Modellen: Constante prijs model, Algemeen deterministische prijs model, Lognormal prijs model, Poisson prijs model.
 • Volatiliteit Modellen: Constant Volatility Models, generaal Deterministische Volatiliteit model, Hull & White Stochastic model van de variantie, Hoston Stochastic Volatility model.
 • Monte Carlo Princing Motor: Evalueer prijs raming volgens het aantal iteraties of maximale verwachte fout. Evalueer de standaardafwijking van de prijsopgave en de minimale en de maximale verwachte prijs voor een bepaald betrouwbaarheidsniveau.

Dit product heeft ook de volgende aspecten:

 • 3-in-1:. NET, COM en XML Web services - Drie DLLs, Three API Docs, Drie Sets van Client Voorbeelden allemaal in 1 product. Het aanbieden van een 1e klasse. NET, COM en XML Web service product uitvoering.
 • Uitgebreide Client Voorbeelden - Meerdere cliënt inclusief voorbeelden. NET (C #, VB.NET, C + +. NET), COM en XML Web services (C #, VB.NET)
 • ADO Bemiddelaar - De ADO Bemiddelaar helpt. NET ontwikkelaar schriftelijk DBMS ingeschakeld toepassingen door transparante het combineren van de financiële en wiskundige functionaliteit van ons. NET-componenten met de ADO.NET Database Connectivity model.
 • Compatibele Containers - Visual Studio 6 (incl. Visual Basic 6, Visual C + + 6), Visual Studio. NET (incl. Visual Basic. NET, Visual C #. NET en Visual C + +. NET), de Borland C + + Builder (incl. C + + Builder, C + + BuilderX, C + + 2005), Borland Delphi 3 - 2005, Office 97/2000/XP/2003.
 • ASP.NET Web Application Voorbeelden - Het ASP.NET Voorbeelden met synthetische ADO.NET-ASP.NET Het maakt gebruik van een dienst te verrichten component berekeningen op SQL database kolommen uit een afgelegen DBMS. Er geldt een onderdeel van de functie om bepaalde rijen uit de database en de lijst van de output in HTML-formaat. Dit is een krachtige functie, omdat hij laat je berekeningen uitvoeren in een DBMS wijze zonder dat de C # code voor SQL database transactie jezelf want dat is al gedaan door de ASP binnen het. NET Framework beheerde server omgeving.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Algemeen Equity Derivatives Pricing Framework.
  • Algemeen Prijzen Framework biedt de volgende voorgedefinieerde Modellen en Contracten:
   • Contracten: Aziatische Option Binary Optie, Cap, nulcouponobligaties, Floor, Doorsturen Start aandelenoptieregelingen, Lookback Option Ladder Option, Vanille Wisselen, Vanille Aandelenoptieplan, nulcouponobligatie, Barrier Option Parijse optie, Parasian Optie, Doorsturen en de toekomst.
   • Interest Rate Models: Constant Spot Rate, Constant (in tijd) rentecurve, Een factor stochastische modellen (Vasicek, Zwart-Derman-Toty (BDT), Ho & Lee, Hull en White), Twee factor stochastische modellen (Breman & Schwartz, Fong & Vasicek , Longstaff & Schwartz), Cox-Ingersoll-Ross evenwichtsmodel, Spot model met automatische opbrengst (Ho & Lee, Hull & White), Heath-Jarrow-Morton forward rate model, Brace-Gatarek-Musiela (BGM) LIBOR markt model.
   • Prijs Modellen: Constante prijs model, Algemeen deterministische prijs model, Lognormal prijs model, Poisson prijs model.
   • Volatiliteit Modellen: Constant Volatility Models, generaal Deterministische Volatiliteit model, Hull & White Stochastic model van de variantie, Hoston Stochastic Volatility model.
  • Zodra het contract en de prijs / rente / vol model combinatie is u in staat om de Monte Carlo Prijsen Engine die het mogelijk maakt:
   • Evalueer Prijs: Evalueer prijs raming volgens het aantal iteraties of maximale verwachte fout
   • Raming Fout: Evalueer de standaardafwijking van de prijsopgave en de minimale en de maximale verwachte prijs voor een bepaald betrouwbaarheidsniveau.
   • Get tussentijdse resultaten: Lees uit de tussentijdse resultaten die gevonden waar in elk van de Monte Carlo simulaties.
 2. Exotische Opties Module. De Exotische Opties module implementeert de volgende functionaliteit:
  • Soorten Opties - Binnen deze module toont expliciet how-to en bieden praktische adviezen over de waardering van de Aziatische, Amerikaanse (single en multi-actief), Lookback, Bermuda, Europees (single en multi actief) en binaire opties met behulp van de Monte Carlo en Eindige Verschil technieken.
  • Finite Difference Methods - krachtige methode voor het vinden van oplossingen van het Black-Scholes Equations.
   • Single Asset Opties - Het programma voorziet in een expliciete en impliciete volledig algoritmen waaronder een kader waarin stabiliteit te meten onder verschillende scenario's.
   • Crank-Nicholson - is een snelle en stabiele methode voor de evaluatie enkel actief optie contracten.
   • Multi-Asset - Uitvoeren van een algemene multidimensionale eindige-verschil algoritme.
   • Amerikaanse, Bermuda Opties Wijziging - Het geldt de opeenvolgende Overregulering ontspanning techniek om de waarde van de Amerikaanse en Bermuda opties.
   • Aziatische en Lookback - voorbeelden van hoe sterk pad afhankelijk opties kunnen worden geëvalueerd met behulp van Eindige Verschil methoden wordt gegeven.
   • Grieken van Exotic Opties - Evaluatie van de Grieken (dwz Delta, Gamma, Theta, Vega en Rho) van Aziatische, Lookback en Binary (alias digitale) opties met behulp van een eindige differencing aanpak.
   • Impliciete volatiliteit - Evalueer de impliciete volatiliteit van een aantal van Exotic opties waaronder Amerikaanse, Aziatische, Lookback en Binaire in overeenstemming met de Black-Scholes model.
  • Monte Carlo - daadwerkelijk kan worden toegepast op de waarde van een groot scala van optiecontracten.
   • Flow uitvoering - met inbegrip van de opwekking van normale variabelen en de simulatie van de random walk en bijbehorende kasstromen garandeert dat onze implementatie van deze techniek kan worden toegepast op de waarde van bijna elke optie contract.
   • Opties op tal van onderliggende activa - Genereer correlatie willekeurige variabele met behulp van Cholesky factorisatie ter waarde opties opdracht van het Europese type die afhankelijk zijn van tal van onderliggende activa.
   • Control Structuur - de gebruiker heeft volledige controle over het aantal simulaties en / of de vereiste precisie.
 3. Bomen Module. De bomen module implementeert de volgende functionaliteit:
  • Werknemer Opties - Een binomiale en trinomial bomen gebaseerd prijsstelling motor voor de evaluatie van de werknemer conform de Nauwere FASB 123 model zoals beschreven in het papier, 'How to waarde Employee Stock Options', door John Hull en Alan White (september 2002) .
  • Volatiliteit modellen - Constant volatiliteit model en deterministische volatiliteit modellen met behulp van interpolatie punten of gebruiker definiëren functie van de tijd.
  • Interest Rate Models - Constante rente model of yield curve model afgeleid uit de obligatiekoersen, vooruit tarieven nultarieven, rentetermijncontracten curve kan worden gebruikt.
 4. Opties Module. Opties module biedt de volgende functionaliteit:
  • Europese en Binaire Opties - De (analytische) Black-Scholes model wordt volledig uitgevoerd voor de Europese en Binaire Opties op aandelen, valuta en indices. Het De Grieken - Het biedt methoden voor de evaluatie van de Grieken (delta, gamma, rho, theta, vega) voor Europese opties op aandelen, indices en valuta's aan de Black-Scholes model.
  • Volatiliteitsramingen - de volatiliteit mei naar schatting rechtstreeks van historische waarden, of van een van de volgende modellen:
   • ARCH - autoregressive Voorwaardelijke heteroscedasticiteit model.
   • EWMA - exponentieel Gewogen Gemiddelde Verhuizen model.
   • GARCH (1,1) - Generalized autoregressive heteroscedasticiteit model.
  • Impliciete volatiliteit - Berekent de impliciete volatiliteit voor dividend en non-dividend betalen voorraden van het Black-Scholes formule.
  • Black-Scholes Prijsontwikkeling - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs, verwachte toekomstige variantie toekomstige prijsklasse waarschijnlijkheid, en de waarschijnlijkheid van de toekomstige prijs variëren in overeenstemming met de Black-Scholes model.
   • Verwachte toekomstige Prijs - Evaluatie van de verwachte toekomstige prijs.
   • Verwachte toekomstige variantie - Evaluatie van de verwachte toekomstige variantie.
   • Toekomstige Prijs Range Kansrekening - De kans dat een actief ligt binnen een bepaalde toekomstige prijsklasse.
   • Waarschijnlijkheid van toekomstige prijs Assortiment - De kans dat een actief zal liggen binnen een bepaalde toekomstige prijsklasse.
   • Schatting verwachte rendement - Lijn regressie benadering toegepast op een historische prijs serie.
  • Payoff Functies - Pay off functies op het verstrijken van de Europese en Binaire Opties zijn uitgevoerd.
  • Put - Call Pariteit betrekkingen
   • Put - Call pariteit betrekkingen voor Europese opties op een actief met geen opbrengst of een continu rendement.
   • Put - Call pariteit betrekkingen Binaire opties op een actief met geen opbrengst.
   • Impliciete risico-vrije belang - de impliciete risicovrije rente wordt berekend wanneer de prijzen van de put / call Europese of put / pull Binaire optie is bekend.
  • Trading Strategies - de volgende pay-off-functies voor de volgende optie trading strategieën worden toegepast.
   • Strijk Option Strategies - Bull boterhampasta, Bear boterhampasta en Butterfly boterhampasta.
   • Combinatie Option Strategies - Straddles en droes.
 5. VaR Module. De VaR-module biedt de volgende functionaliteit:
  • Evaluatie van de VaR met behulp van de lineaire model - de VaR van een portefeuille te worden geëvalueerd door middel van rechtstreekse methoden.
   • Lineair Model - Evaluatie van de VaR van portefeuilles met een, twee of een groot aantal activa.
   • Periodes of Data - De periode waarover VaR wordt geëvalueerd kan worden gegeven in termen van tijd of door gebruik te maken van een begin-en einddatum in verband met een geselecteerd of de gebruiker gedefinieerde kalender.
   • Utility Functions - Evaluatie van de volatiliteit en vermogensbeheer gewichten van een portefeuille.
  • Asset Parameter Evaluatie - Raming van de volatiliteit, het verwachte rendement en de covariantiematrix van een portefeuille.
 6. Futures Module.
  • De Futures module implementeert de volgende methoden en procedures:
   • Prijsbeleid op de investeringen en de consumptie activa - Prijzen van de futures op aandelen, obligaties, indexen, valuta's en grondstoffen.
    • Futures op aandelen, obligaties, indexen - evaluatie voor activa met of zonder inkomen, effectieve tandwieloverbrengingen.
    • Futures op grondstoffen - kosten van uitvoering, gebruiksmodellen opbrengst.
   • Indekking - Portfolio afdekkingsinstrument met behulp van de index-futures, optimale hedge ratio.
    • Portfolio Indekking - delta hedge een portefeuille met behulp van de bèta-coëfficiënt.
    • Optimale Hedge Ratio - de optimale verhouding van de omvang van de positie in futures-contracten en de omvang van de blootstelling.
    • Beta Estimation - Schatting van een portefeuille van bèta in overeenstemming met het Capital Asset Pricing Model (CAPM).
   • Toekomstige Accountmanagement - marge, dagelijkse P & L, het totale eigen vermogen, teveel marge.
   • Rente berekeningen - terugkeer, samengestelde interest, samengestelde perioden conversie.
  • De Risk Management functionaliteit opgenomen in dit onderdeel:
   • Delta Limit Monitoring - Voor een portfolio (waaronder futures, opties, enz.) de delta limiet kan worden toegekend en gecontroleerd.
   • Scenario Analysis - Maakt het mogelijk voor een actief of een portefeuille te worden benadrukt en voor de daaruit voortvloeiende gedrag te analyseren. Het biedt methoden die stress het actief in een of twee van de onderliggende markt variabelen.
Vereisten:
 1. Vereisten en Verenigbaarheid Vereisten:
  • Pentium ® II 500 MHz
  • 64MB RAM
  • . NET Framework v1.x
 2. Compatibiliteit besturingssystemen voor Implementatie:
  • Windows Server 2003, 2000
  • Windows XP Professional
 3. Software Requirements:
  • . NET Framework v1.0 (of hoger)
 4. Gebouwd met:
  • . NET Framework v1.0


17
Software Development - Componenten & Bibliotheken
$59.00
Shareware

Hime: Huge Integer Math en Encryptie 2.05.1 is een verzameling van functies om u te laten voor de uitvoering van openbare RSA-sleutel, AES (Rijndael) geheime sleutel encryptie en digitale handtekeningen (met SHA-512, SHA-256, SHA-1 of MD5 (*)) in uw programma's, die ook bevat functies voor enorme priemgetal generatie, cryptografisch beveiligde willekeurig getal generatie (oa Blum-Blum-Shub en RSA), Diffie-Hellman key exchange algoritme en integer enorme aantal wiskundige operaties.

Bovendien Hime is de compressie en decompressie functies en Hime kan veilig wissen van bestanden (file shredding). Ook Hime is de ideale toolkit voor getaltheorie toepassingen.

 • Het is een cryptografie-toolkit voor Windows programmeurs die het mogelijk maakt bij de uitvoering van publieke sleutel encryptie, geheime sleutel encryptie, beveiliging van gegevens en digitale handtekeningen via een van de vele one-way hash beveiligde functies in uw programma's.
 • Publiek (asymmetrische) key-encryptie en digitale handtekeningen met RSA; standaard versie of de CRT (Chinese reststelling) versie. Optioneel RSA capitonnering volgens PKCS # 1 v1.5.
 • Secret (symmetrische) key-encryptie met AES (Rijndael) in 3 verschillende modi cipher block of arcfour (RC4 compatibel) (**).
 • Hash functies: SHA-512, SHA-256, SHA-1, MD5, CRC32 (**).
 • Ingetoetst-Hash bericht authenticatie code (HMAC) volgens FIPS 198.
 • Hime bevat ook functies voor enorme priemgetal generatie, factoring en cryptografisch beveiligde willekeurig getal generatie (oa Blum-Blum-Shub en RSA). True willekeurig aantal gegevens kunnen worden opgehaald uit een internet server.
 • Diffie-Hellman key exchange algoritme voor veilige uitwisseling sessiesleutels.
 • Hime heeft compressie en decompressie functies met meerdere compressiealgoritmen om uit te kiezen.
 • Hime is thread-safe (her-nieuwkomer) voor gebruik bij multi-threaded applicaties of gelijktijdige omgevingen.
 • Hime heeft functies voor het gemakkelijk omgaan met de gegevens, gerangschikt als records met velden.
 • Hime heeft functies voor het omzetten van gegevens tussen verschillende formaten: groot getal, Base64, decimaal, hex, ascii binary.
 • Hime heeft functies voor het veilig wissen van de schijf bestanden en vrije schijfruimte.
 • HIMEs enorme integer aantal wiskundige, bit manipulatie en logische functies kan dienen als bouwstenen voor de uitvoering van andere publieke sleutel encryptie programma's of het uitvoeren van wiskundige berekeningen met willekeurige precisie.
 • HIMEs enorme integer wiskundige functies zijn ideaal voor getaltheorie toepassingen.
 • Een enorme integer getal in Hime kan worden honderden miljoenen cijfers lang; 2 ^ 31 (2147483648) bits lang om precies te zijn. Dat is meer dan 268 miljoen decimalen!
 • Hime is een 32-bits dll, zodat elke programmeertaal die u toegang tot een standaard Win32-DLL-bestand kunt gebruiken Hime: C, C + +, C #, Visual Basic 5 / 6, VB.Net, Delphi, PowerBASIC, PureBASIC, Liberty Basic, EBasic (Emergence Basic), euforie, Java, Macromedia Director (met GLU32). Hime kan gebruikt worden in MS Office (MS Access, MS Excel, MS Word) (***) met behulp van VBA (Visual Basic for Applications).. NET (dot NET) talen kunt gebruiken Hime als een 'unmanaged code dll'
 • Hime komt met demo en test programma's (met inbegrip van hun broncode) om aan te tonen HIMEs prestaties en als een voorbeeld van hoe u Hime.
 • Demo-code in Visual Basic 5 / 6, C + +, C #, VB.Net, Liberty Basic, Delphi, PowerBASIC, EBasic (Emergence Basic) en PureBASIC zijn ook opgenomen.
 • Hime werd geschreven in PowerBASIC (*) en inline assembler.
 • Hime is ontworpen ter ondersteuning van alle Windows-besturingssystemen (getest op Windows 98, XP en Vista)

Waarom zou u kiezen Hime als een crypto lib?

 • Er bestaan meer dan een paar commerciële, open source of freeware cryptografie bibliotheken of toolkits.
  • Ze hebben meestal een of meer dingen gemeen:
  • Ze hebben een complexe interface, dus het is niet makkelijk om ze te gebruiken.
  • Het duurt een behoorlijke hoeveelheid tijd om te bestuderen voordat je ze kunt gebruiken. De leercurve is lang ...
  • De freeware pakketten meestal alleen broncode, geen binaries.
  • De commerciële bibliotheken zijn zeer duur. Sommige vereisen een licentie per gebruiker.
 • Als dit is altijd een belemmering voor het gebruik van encryptie in uw programma's, dan ben je zeker moet geven Hime een keer te proberen! U vindt dat Hime:
  • is zeer eenvoudig te gebruiken, ongeacht in welke taal je wilt gebruiken.
  • heeft vrijwel geen leercurve. U bent up and running in minuten!
  • is eenvoudig en ongecompliceerd.
  • heeft alles wat u nodig heeft om versleuteling en de beveiliging van de gegevens in uw aanvraag programma.
  • heeft een uitgebreide handleiding met een functie referentie sectie, maar ook een hoofdstuk met achtergrondinformatie en 'hoe' informatie voor mensen minder bekend zijn met cryptografie.
  • bevat wiskundige functies te programmeren crypto-algoritmen nog niet geïmplementeerd in Hime of te bouwen getaltheorie toepassingen.
  • betaalbaar is voor iedereen. Het is een lage-kosten, maar niet een lage-kwaliteit oplossing!
  • heeft geen termijn in de freeware versie, zodat u kunt proberen-before-you-buy voor zo lang als je wilt!

Belangrijkste kenmerken:

 1. Elementaire wiskundige functies
  • hi_Add: Voeg 2 grote getallen
  • hi_Decr: Decrement enorme getal in register met een
  • hi_Div: Verdeel 2 enorme getallen. Retourneren quotiënt en de rest
  • hi_DivBy2: Verdeel een groot getal door 2
  • hi_ExtEuclidAlgo: Voer de uitbreiding Euclidische Algoritme
  • hi_GCD: Bereken de grootste gemene deler van 2 grote getallen
  • hi_Incr: Increment enorme getal in register met een
  • hi_Mod: Modulo operatie: h1 mod H2 (overige afdelingen)
  • hi_ModInv: Modulo van inverse enorme getal: h1 ^ -1 mod h2
  • hi_Mul: Vermenigvuldigen 2 grote getallen
  • hi_MulBy2: Vermenigvuldigen een gigantisch getal door 2
  • hi_Pow: Raise h1 aan de macht van H2: h1 ^ h2
  • hi_PowMod: h1 ^ h2 mod h3
  • hi_Root_N: Bereken de Nth wortel van een groot geheel getal, en de rest in geval h1 is niet een perfecte macht
  • hi_Root_Sqrt: Bereken de vierkantswortel van een enorme integer getal, en de rest in geval h1 is niet een perfect vierkant
  • hi_Square: Plein een groot getal
  • hi_Sub: Subtract 2 grote getallen
 2. Bit manipulatie functies
  • hi_And: Voer een bitwise en werking op 2 operanden
  • hi_BitClear: Clear een bepaalde bit in een register operand
  • hi_BitSet: Stel een bepaalde bit in een register operand
  • hi_BitToggle: Toggle een bepaalde bit in een register operand
  • hi_Not: Voer een bitwise NOT-bewerking op een operand
  • hi_Or: Voer een bitwise OR operatie op 2 operanden
  • hi_Xor: Voer een bitwise XOR operatie op 2 operanden
 3. Boolese functies
  • hi_IsBitSet: Test de waarde van een bepaald stukje
  • hi_IsEqual: Test of 2 grote getallen gelijk
  • hi_IsLess: Test of 1 grote getal is lager (kleiner) dan de andere
  • hi_IsNotEqual: Test of 2 grote getallen niet gelijk zijn
  • hi_IsOdd: Test of een groot getal is vreemd
  • hi_IsZero: Test of een groot getal is nul
  • hi_IsRegAllocated: Test of gespecificeerd register wordt toegewezen of niet
 4. Registreer functies
  • Een register is een Hime interne variabele, die wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen met Hime.
  • hi_CopyReg: Kopiëren van een register naar een ander register
  • hi_FormatAsHuge: Zorg datalength een veelvoud van 4 bytes, volgens de enorme integer formaat
  • hi_GetReg: Haal de inhoud van een register en opslaan in een string
  • hi_GetRegAdd: Haal de inhoud van een register. Terugkeren geheugen adres en het aantal bytes
  • hi_GetRegAdd2: Haal de inhoud van een register. Winkel registreren inhoud op opgegeven adres
  • hi_GetRegAsciiz1: Ontvang een asciiz string uit een register, methode 1
  • hi_GetRegAsciiz2: Ontvang een asciiz string uit een register, methode 2
  • hi_GetRegByte: Ontvang een enkele byte uit een register (met index)
  • hi_GetRegDword: Krijg 4 bytes uit een register als dword variabele (32 bits unsigned integer)
  • hi_GetRegLong: Krijg 4 bytes uit een register als een lange variabele (32 bits ondertekend integer)
  • hi_GetRegToClipboard: Get gegevens uit een register en een winkel in klembord
  • hi_GetRegToFile: Get gegevens uit een register en opslaan in een bestand
  • hi_PutReg: Zet dynamische reeks gegevens in een register
  • hi_PutRegAdd: Zet de gegevens in een register. Gegevens gedefinieerd
  • hi_PutRegAsciiz: Zet een asciiz string in een register
  • hi_PutRegDword: Bewaar een DWORD-waarde (32 bits unsigned integer) in een Hime registreren
  • hi_PutRegFromClipboard: Haal de gegevens van het klembord kopiëren en op te slaan in een register
  • hi_PutRegFromFile: Zet de gegevens in een register. De gegevens worden opgehaald uit een bestand
  • hi_PutRegLong: Bewaar een lange-waarde (32 bit integer ondertekend) in een Hime registreren
  • hi_Rec_AddField: Voeg een gebied met een 'record'. Een record is een Hime registreren met een speciaal formaat.
  • hi_Rec_GetField: Ophalen een veld van een 'record'. Een record is een Hime registreren met een speciaal formaat.
  • hi_Rec_GetNrFields: Krijg het aantal velden die zijn opgeslagen in een record.
  • hi_RegAllocate: Toewijzen een Hime registreren en geeft het nummer van inschrijving.
  • hi_RegAllocateMultiple: Toewijzen meerdere Hime registers
  • hi_RegAllocateRange: Toewijzen een reeks Hime registers.
  • hi_RegChangeEndian: Verander endianness van de inhoud van de opgegeven registreren
  • hi_RegClear: Wis de inhoud van het register
  • hi_RegCompare: Vergelijk de waarde van 2 enorme integer registers
  • hi_RegConcatByte: aaneenschakelen een byte naar een register
  • hi_RegConcatReg: aaneenschakelen een register van een register
  • hi_RegGetLen: Get lengte van registergegevens
  • hi_RegMaxAllocated: Haal het maximale aantal van de registers die werd toegekend tijdens een sessie.
  • hi_RegReverse: Reverse de inhoud van de opgegeven registreren
  • hi_RegSplit: Splitsing van de inhoud van een register in 2 delen: een linker en een rechter deel
  • hi_RegUnAllocate: Unallocate Hime een register dat is eerder toegewezen.
  • hi_RegUnAllocateRange: Unallocate een reeks Hime registers.
  • hi_SwapReg: Wisselen inhoud van 2 registers
 5. Encryptie / decryptie functies
  • hi_Decrypt_AES_1Block: decrypteren ciphertext in plaintext met de symmetrische AES-sleutel algorithme
  • hi_Decrypt_AES_ECB: decrypteren ciphertext in plaintext met de symmetrische AES-sleutel algorithme in ECB-modus
  • hi_Decrypt_AES_CBC: decrypteren ciphertext in plaintext met de symmetrische AES-sleutel algorithme in CBC mode
  • hi_Decrypt_Arc4: decrypteren ciphertext in platte tekst met de arcfour (RC4) encryptie-algoritme
  • hi_Decrypt_RSA: decrypteren ciphertext in platte tekst met de assymmetric RSA-sleutel algorithme
  • hi_Decrypt_RSA_CRT: decrypteren ciphertext in plaintext met het RSA-CRT assymmetric sleutel algorithme
  • hi_Encrypt_AES_1Block: Versleutel 1 blok van plaintext in ciphertext met de symmetrische AES-sleutel algorithme
  • hi_Encrypt_AES_ECB: Versleutel plaintext in ciphertext met de symmetrische AES-sleutel algorithme in ECB-modus
  • hi_Encrypt_AES_CBC: Versleutel plaintext in ciphertext met de symmetrische AES-sleutel algorithme in CBC mode
  • hi_Encrypt_Arc4: Versleutel plaintext in ciphertext met de arcfour (RC4) encryptie-algoritme
  • hi_Encrypt_RSA: Versleutel plaintext in ciphertext met de asymmetrische RSA-sleutel algorithme
  • hi_GenerateRSAKeys: Genereer een sleutelpaar (private, publieke sleutel en modulus) voor het RSA-algoritme
  • hi_GenerateRSAKeys_CRT: Genereer een sleutelpaar (private, publieke sleutel en modulus) voor de RSA-CRT (Chinese reststelling) algoritme
  • hi_RSA_Pad_PKCS1_1_5: Verhoog de RSA plaintext veiligheid door opvulling volgens PKCS # 1 v1.5
  • hi_RSA_Unpad_PKCS1_1_5: Verwijder padding om de originele RSA-plaintext na decodering
 6. Diffie-Hellman key exchange functies
  • hi_DH_GenParams: genereert de twee parameters P en G te gebruiken in de Diffie-Hellman key exchange algoritme
  • hi_DH_Step1: Genereert de gebruikers publieke sleutel, en een optionele prive-sleutel
  • hi_DH_Step2: Genereert de gedeelde sleutel
 7. Hash-functies
  • hi_Hash_CRC32: Bereken de CRC32 hashvalue (checksum) van een string
  • hi_Hash_MD5: Bereken de MD5 hashvalue van een string
  • hi_Hash_SHA_1: Voer de SHA-1 hash-algoritme veilig
  • hi_Hash_SHA_256: Voer de SHA-256 secure hash-algoritme
  • hi_Hash_SHA_512: Voer de SHA-512 secure hash-algoritme
  • hi_HMAC_FIPS198: Berekent een HMAC volgens NIST FIPS 198
 8. Willekeurig aantal functies
  • hi_GenerateBBSRandomBits: Genereer een aantal willekeurige bytes met de Blum-Blum-Shub algoritme
  • hi_GenerateRandom: Genereer een aantal willekeurige bytes
  • hi_GenerateRSAKeys: Genereer een sleutelpaar (private, publieke sleutel en modulus) voor het RSA-algoritme
  • hi_GenerateRSARandomBits: Genereer een aantal willekeurige bytes met het RSA-algoritme
  • hi_GetRandomBytesFromServer: Get echte willekeurige bytes uit een internet server
  • hi_InitBBS: Bereken de parameters voor 'hi_GenerateBBSRandomBits'
 9. Priemgetal en factoring functies
  • hi_Factor_Pollards_Rho: Vind een factor van een groot getal aantal door de uitvoering van Pollard's Rho-algoritme
  • hi_Factor_TrialDiv: Vind een factor van een groot getal door het door priemgetallen
  • hi_Factors: Vind alle factoren van een bepaald getal enorme aantal
  • hi_GeneratePrime: Genereer een groot getal priemgetal van de vereiste bitlengte
  • hi_GetPrimeFromTable: Get priemgetal van de lagere priemgetallen interne tabel
  • hi_IsPrime_Div: Test of enorme getal een priemgetal is door door lagere priemgetallen
  • hi_IsPrime_F: Test of enorme getal een priemgetal is door gebruik te maken van Fermats weinig theorema
  • hi_IsPrime_RB: Test of enorme getal een priemgetal is met behulp van het Rabin-Miller-test
  • hi_IsPrime_Slow: Test of enorme getal een priemgetal is (langzame maar 100% zeker algoritme)
  • hi_IsRelPrime: Test of 2 grote integers zijn relatieve prime (hebben geen gemeenschappelijke factoren)
  • hi_ReadPrimes: Initialiseer de tafel met lagere priemgetallen voor gebruik door hi_GeneratePrime en hi_IsPrime_Div
 10. Data conversie functies
  • hi_Base642Huge: Converteer een string in Base64 formaat naar een enorm variabel
  • hi_Bin2Huge: Omzetten binaire ASCII string tot enorme integer
  • hi_BreakString: Format een (ASCII) string voor weergave doeleinden
  • hi_Dec2Huge: Convert decimale ascii string tot enorme integer
  • hi_Hex2Huge: Convert hex (ASCII) string naar grote binaire variabele
  • hi_Huge2Base64: Convert enorme variabele naar een string in Base64 formaat
  • hi_Huge2Bin: Convert enorme getal voor binaire ASCII-string
  • hi_Huge2Dec: Convert enorme getal decimale ascii-string
  • hi_Huge2Hex: Convert enorme getal naar hexadecimale ASCII-string
  • hi_TrimLZeroes: Verwijder leidende nullen in een ascii-string
 11. Compressie functies
  • hi_Compress: Comprimeer gegevens (met 5 mogelijke compressiealgoritmen)
  • hi_Decompress: Decomprimeer gegevens
 12. Gegevens beveiligingskenmerken
  • hi_RegWipe: 'Burn' een register, dat wil zeggen overschrijven met willekeurige gegevens voordat clearing ervan.
  • hi_ShredDisk: Veilig verwijderen van de vrije ruimte van een schijf.
  • hi_ShredFile: Veilig verwijderen van een bestand door het overschrijven van de gegevens met verschillende patronen.
  • hi_StackWipe: Wipes (overschrijft) de momenteel ongebruikte deel van de stapel en verwijder alle sporen van de 'oude' gegevens.
 13. Overige kenmerken
  • hi_CheckTestVectors_AES: Test de AES-routines
  • hi_CheckTestVectors_Arc4: Run enkele test vectoren op de arcfour (RC4) algoritme
  • hi_CheckTestVectors_HMAC_FIPS198: Run enkele test vectoren op de arcfour (RC4) algoritme
  • hi_CheckTestVectors_MD5: Controleer voor een goede werking van HIMEs MD5 functie
  • hi_CheckTestVectors_SHA_1: Test de SHA-1-routines
  • hi_CheckTestVectors_SHA_256: Test de SHA-256 routines
  • hi_CheckTestVectors_SHA_512: Test de SHA-512 routines
  • hi_GetGlobalError: Krijg fout globale waarde
  • hi_GetOption: Haal de waarde van een optie Hime
  • hi_HIMEParams_LoadFromFile: NIEUW! Functie te maken Hime start sneller
  • hi_HIMEParams_SaveToFile: NIEUW! Sla Hime interne parameters naar bestand voor sneller opstarten
  • hi_Register: Registreer Hime
  • hi_SetOption: Stel een Hime optie
  • hi_Version: Get versienummer van Hime

Toebehoren:

 • hi_HIMEParams_LoadFromFile: Deze functie haalt een reeks Hime interne parameters en gegevens uit een bestand. Dit laat Hime opstarten sneller.
 • hi_HIMEParams_SaveToFile: Deze functie kunt u het opslaan van de huidige reeks Hime interne parameters aan een bestand.

Vereisten: 32MB RAM

18
Home & Onderwijs - Wiskunde
$75.00
Shareware

statistiXL 1.8 is een data-analyse pakket gebruikt als een Windows-add-in, die is snel te leren en gemakkelijk te gebruiken. Met deze tool, je hoeft niet uren met handleidingen alleen leren hoe het uitvoeren van de analyses die u nodig heeft om te komen tot de echt belangrijke resultaten.

Met verschillende functies, Excel ™ biedt een ideale omgeving voor het invoeren van gegevens, manipulatie en berekening. Door deze vertrouwde omgeving, statistiXL sterk breidt deze functie ingesteld op omvatten high powered statistische analyse zonder de noodzaak om te leren hoe gebruik te maken van een geheel nieuwe toepassing vanaf scratch.

Gegevens opgeslagen in bestaande Excel ™ spreadsheets kan direct worden onderworpen aan een breed scala aan statistische tests (vaak niet veel gezien in andere analyse software), inclusief:

 • Variantie-analyse (ANOVA)
 • Clusteranalyse
 • Contingentie tabellen
 • Eenvoudig, gedeeltelijke, meervoudige en Canonieke Correlatie
 • Lineaire en circulaire Beschrijvende Statistiek
 • Indeling en Groepering discriminantanalyse
 • Factor Analysis
 • Goedheid van Fit Tests zoals Binomiale, circulaire, Normaal en Poisson
 • Eenvoudig en Meervoudige Lineaire Regressie
 • Niet-parametrische tests zoals Friedman, Kruskal-Wallis en Mann-Whitney
 • Principal Component Analysis (PCA)
 • Univariate en multivariate t-tests

En omdat statistiXL output, de resultaten van de analyses direct in een Excel ™ spreadsheetData analyse: bewerken van de as van een plot die is gecreëerd door statistiXL kunt u gebruik maken van de tools die u al bekend bent met het regelen en formaat zowel tekstuele en grafische output: veranderende lettertypes, het herschikken van cellen, tot wijziging van de schaal op de as van een grafiek etc etc. Je kunt er zelfs de resultaten verder te analyseren met behulp van statistiXL of Excel ™ tal van ingebouwde functies.

Belangrijke voordelen:

 1. Een bekend en krachtige user interface voor het invoeren en het manipuleren van gegevens
 2. Een brede waaier van opmaakopties voor het wijzigen van het uiterlijk van de resultaten
 3. De aanwezigheid van een geavanceerd pakket waarmee in kaart brengen van zowel de manipulatie van grafieken geproduceerd door statistiXL en de handmatige scheppen van nieuwe kaarten gebaseerd op statistiXL de output.
 4. Het vermogen tot het uitvoeren verder ad hoc-analyse met behulp van Excel ™ eigen ingebouwde functies en de berekening van vaardigheden.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Variantie-analyse
  • Variantieanalyse (ANOVA) wordt gebruikt om te bepalen of er een verschil is tussen drie of meer categorisch sets van waarden bijvoorbeeld drie soorten, vier soorten drugs, 7 dagen van de week. Analyse van covariantie (ANCOVA) aan de andere kant, terwijl ze ook gebruikt om te bepalen of er een verschil is tussen categorische sets van waarden (twee of meer in dit geval) ook rekening gehouden met het effect van een of meer numerieke variabelen genoemd covariates bijvoorbeeld drie soorten als categorische variabelen, waarbij rekening wordt gehouden met het effect van verschillen in lichaamsgewicht als een numerieke covariate.
  • statistiXL biedt een zeer uitgebreide module voor de analyse van de variantie en covariantie. Beide univariate en multivariate ANOVA en ANCOVA worden ondersteund. Factoren kan worden opgegeven als vaste of willekeurige en de nesten van factoren wordt ook ondersteund. Vereenvoudigde dialoogvensters steun van de snelle analyse van de volledige factorgebaseerd en herhaalde maatregelen modellen, terwijl voor de meer geavanceerde analyses een uitgebreide dialoogvenster beschikbaar is die het mogelijk maakt aangepaste modellen aan te geven waarin precies de factoren en interacties te worden opgenomen in de analyse. Post hoc tests worden verstrekt, zodat kunt u details in uw dataset en kijken wat eventueel de grote verschillen tussen de groepen zijn. Tukey, Student-Newman-Keul en Scheffe proef zijn opgenomen, zodat u niet gebonden aan een enkel type van analyse.
  • Resultaten van de ANOVA moduleResults worden gepresenteerd in tabel vorm, eventueel te beginnen met een tabel van eenvoudige beschrijvende statistieken voor elke groep (bijvoorbeeld verstaan, standaard fout, rekenen etc). De algemene test voor het volgende model wordt gepresenteerd, gevolgd door individuele tests voor elk effect in het model opgenomen. Tot slot, als post-hoc analyses werden gekozen moet worden uitgevoerd, een tabel van alle paarsgewijze vergelijkingen groep wordt gepresenteerd voor elke factor en voor elk type test gekozen.
  • Het help-bestand opgenomen met statistiXL biedt en kennismaking met variantie-analyse en een uitgebreide reeks van 17 voorbeelden waarin het gebruik van statistiXL te analyseren verschillende ontwerpen en modellen van ANOVA ANCOVA met inbegrip van interne en Multivariate, volledig factorgebaseerd en User Defined, vaste en toevallige factoren, Geneste, Latijns Square, gerandomiseerde Blok, Split Plot en herhaalde maatregelen.
 2. Clustering
  • Cluster-analyse, ook wel Numerieke indeling, wordt gebruikt om voorwerpen die van belang in een vertakking hiërarchie van groepen (een boom, of dendrogram), gebaseerd op hoe soortgelijke of ongelijke de voorwerpen zijn in termen van een aantal kenmerken die bekend zijn voor elk object . Bijvoorbeeld landen (de voorwerpen of zaken) kan worden geclusterd op basis van een aantal sociaal-economische kenmerken zoals aantal inwoners, de gemiddelde jaarlijkse inkomen, levensverwachting en de jaarlijkse uitgaven per hoofd voor de gezondheid. De uitkomst van een dergelijke analyse zou zijn om aan te tonen welke landen zijn het meest vergelijkbaar in termen van deze attributen.
  • Dergelijke hiërarchische clustering kan agglomerative, waar clustering gestart met de individuele gevallen en opbrengsten door samenvoeging van de meest vergelijkbare gevallen samen, of verdeeldheid, waar de analyse begint met alle gevallen in een groep en de opbrengsten door groepen te verdelen in twee tot slechts individuele gevallen blijven. statistiXL momenteel ondersteunt Agglomerative clusteranalyse die gebruikt kan worden voor data-exploratie of vermindering, model of hypothese testen, en boom (dendrogram) een samenvatting van de groepen.
  • statistiXL biedt een verscheidenheid aan opties voor hiërarchische agglomerative clustering. Ten eerste zijn er een verscheidenheid van methoden voor het afleiden van de gelijkenis matrix verschil matrix of afstandsmatrix die de basis vormt voor het groeperen van zaken samen. Methoden zijn bedoeld voor clustering binominale gegevens (bv. Jaccard, Hamann, Kulczynski, Patroon Verschil, Euclidische afstand, Squared Euclidische afstand), kwantitatieve gegevens (bijv. Bray & Curtis, Canberra, City Block, Euclidische afstand, Squared Euclidische afstand, Pearsonian correlatie), of gemengde gegevens. Ten tweede, met gesmolten twee groepen, de matrix wordt herberekend met behulp van een combinatoriële algoritme, en de volgende fusie wordt bepaald. statistiXL biedt een verscheidenheid van combinatorische algoritmen, met inbegrip van naaste buur, het verst buur, mediaan, zwaartepunt, groep gemiddeld Ward's en flexibele methoden.
  • Resultaten van de clustering moduleResults worden gepresenteerd, zowel in grafische en tabelvorm weergegeven. Ze beginnen met de gelijkenis (of verschil of afstand) matrix afgeleid van het kenmerk van gegevens volgens de gekozen methode. Daarna wordt de volgorde van de fusie van zaken is gegeven, met de bijbehorende gelijkenis (of afstand), tot de laatste volledig gesmolten groep (root) is bereikt. Een cophenetic correlatiecoëfficiënt wordt verstrekt, aan te geven hoe de definitieve vergelijkbare hiërarchische structuur en eerste gelijkenis (of afstand) matrix zijn. Een dendrogram (boom grafiek) is een grafische samenvatting van de clustering patroon. De dendrogram begint met alle individuen als afzonderlijke clusters en toont de combinatie van fusie terug naar een diepere en kunnen zowel tekst (teken) of op gepresenteerd als een Excel ™ plot.
  • Het help-bestand opgenomen met statistiXL biedt een introductie en gedetailleerd overzicht van clustering, en beschrijft de algemene input-en output-opties. Een uitgebreide reeks van elf verschillende clustering voorbeelden zijn verstrekt, voor detail hoe statistiXL wordt gebruikt voor het analyseren van verschillende soorten gegevens (bijvoorbeeld binominale, kwantitatieve of gemengd), en ter illustratie van de gebruikte combinaties van soortgelijkheid / afstand matrices en combinatorische algoritmen.
 3. Contingentie tabellen
  • Dialoogvenster voor Contingency Tabel AnalysisA contingency tabel is een tabel van tellingen of frequenties. Het geeft het aantal keer dat elk van 2 of meer variabelen valt in verschillende categorieën. Bijvoorbeeld, als je de behandeling van verschillen in de frequentie van haar kleur tussen de seksen, zou u een tabel met 2 variabelen (geslacht en haar kleur) en een aantal categorieën (bv voor mannelijke en vrouwelijke geslacht en zwart, bruin, rood , blonde haren etc voor kleur.). De tabel zou dan registreert de frequentie waarmee elke combinatie van categorieën werd waargenomen bijvoorbeeld hoeveel blonde haired mannen, hoeveel zwarte haired vrouwen enz. Een contingency test gewoon bespreekt de nulhypothese dat de frequentie van de waarnemingen gevonden voor een variabele zijn onafhankelijk van de de frequentie van de waarnemingen in de andere. Voor het bovenstaande voorbeeld zou dit kunnen worden aangegeven als "De frequentie van haar kleur is hetzelfde voor elk geslacht."
  • statistiXL biedt een flexibele module voor de analyse van kruistabellen. Twee-weg en multi-way contingentie tabellen kan worden geanalyseerd. De statistieken die beschikbaar zijn voor de frequentie test Chi ² en log-kans, de laatste is een goede alternatieve benadering van Chi ² indien de verwachte frequenties zijn klein. Yates' en Cochran's correcties voor continuïteit zijn voorzien 2x2 contingency waar een dergelijke aanpassing wordt aanbevolen omwille van de lage graad van vrijheid.
  • Er zijn geen post hoc tests voor contingency tabel analyse, maar een verdeeld Chi ² analyse kan worden gebruikt indien de nulhypothese wordt verworpen (dwz indien wordt geconcludeerd dat de waargenomen verdeling verschilt aanzienlijk van de verwachte distributie) om te verkennen welke categorie of categorieën is bijdragen aan het verschil. statistiXL legt uit hoe op te splitsen een contingency tabel en waarschuwt voor de beperkte statistische waarde van deze aanpak. Een Heterogeniteit Chi ² kan worden gebruikt in een contingency tabel analyse om te bepalen of een aantal sets van de waargenomen frequentie gegevens kunnen worden gecombineerd in een enkele set. statistiXL legt uit hoe te analyseren contingentie tabellen voor heterogeniteit.
  • Resultaten van het Contingency moduleResults worden gepresenteerd in tabel vorm, te beginnen met een optionele tabel met een overzicht van de waargenomen en verwachte frequenties. De testresultaten worden vervolgens gepresenteerd, met de Chi ² en Log-waarschijnlijkheid waarden, samen met hun mate van vrijheid en P-waarden.
  • Het help-bestand opgenomen met statistiXL geeft een overzicht van contingency tabel analyse en drie voorbeelden, een 2x2 contingentie tabel met heterogeniteit Chi ² analyse, een 2x4 contingentie tabel met onderverdeeld Chi ²-analyse, en een 2x2x2 meerwegafsluiter contingency tabel analyse.
 4. Correlatie
  • Correlatie is een maat voor de relatie tussen twee variabelen, of sets van variabelen. Heeft de variabelen stijgen en dalen samen (positieve correlatie)? Is een variabele verhoging als de andere afneemt (inverse correlatie)? Of is er geen relatie bestaat tussen de variabelen (geen verband)? De correlatiecoëfficiënt is een maat voor de sterkte van de correlatie, het varieert van -1 (perfect inverse correlatie) door middel van 0 (geen verband) tot +1 (perfecte positieve correlatie). De berekeningen voor correlatie zijn vergelijkbaar met die van de regressie van onafhankelijke en afhankelijke variabelen, maar voor de correlatie is er geen vermoeden van oorzakelijk verband (dwz terwijl de variabelen kan veranderen en in zekere zin een variabele niet noodzakelijkerwijs leidt tot de andere te veranderen).
  • statistiXL biedt een uitgebreide module voor parametrische correlatie analyses, met opties voor bivariate, multivariaat, gedeeltelijke, meervoudige en canonieke correlatie. Nonparametric correlatie procedures zijn ook beschikbaar. Bivariate (eenvoudige) correlatie is de maat van interrelatie tussen een variabele en een andere. Multivariate correlatie is een eenvoudige uitbreiding van bivariate correlatie met meer dan twee variabelen, het verkennen van de eenvoudige bivariate correlatie voor alle pair-wise combinaties van de variabelen. Partiële correlatie is de correlatie tussen twee variabelen wanneer rekening wordt gehouden met een of meer aanvullende variabelen (bijvoorbeeld de correlatie van de tijden duurde deelnemers om elke belemmering van 2 cursussen en houdt daarbij rekening met de maatregelen van hun fitness-en IQ). Multiple correlatie is de wisselwerking tussen meerdere variabelen onderzocht collectief. Canonieke correlatie is een multivariate statistische methode die bepalend is voor de lineaire relatie tussen twee sets van meerdere variabelen (bijvoorbeeld de relatie tussen milieu-maatregelen van het type en de soort van de planten in de verschillende omgevingen).
  • Resultaten van de Correlatie moduleThe formaat van de resultaten verschilt enigszins met de verschillende vormen van correlatie. In het algemeen, een samenvatting van beschrijvende statistieken worden geleverd als een optie. De correlatie matrix van r-waarden voor alle combinaties van de geselecteerde variabelen wordt gepresenteerd, samen met een bijbehorende matrix van P-waarden voor elk van de R-waarden. Een grafische scatterplot (of scatterplots) is ook bedoeld als een optie (behalve voor een gedeeltelijke en meervoudige correlaties).
  • Het help-bestand opgenomen met statistiXL biedt een inleiding tot de correlatie, bespreekt input-en output-opties, en geeft een voorbeeld voor elk van de typen van correlatie, eenvoudige bivariate (voor 2 en voor 5 Y variabelen), gedeeltelijke correlatie, meervoudige correlatie, en canonieke correlatie.
 5. Beschrijvende Statistiek
  • De beschrijvende statistiek kenmerk van statistiXL biedt een snelle en eenvoudige samenvatting van de fundamentele parametrische en niet-parametrische statistiek dat de omschrijving van een steekproef van waarden. In tegenstelling tot vele pakketten, statistiXL biedt modules voor zowel lineaire en circulaire beschrijvende statistieken.
  • Een monster van waarden verzameld met behulp van een lineaire schaal (bijv. lengte, massa, temperatuur) kunnen worden beschreven door een verscheidenheid van beschrijvende statistiek, de meest voorkomende is het gemiddelde, mediaan, variantie en standaarddeviatie. De beschrijvende statistieken die kunnen worden verstrekt (door gebruiker selectie) met de lineaire beschrijvende statistiek module zijn: gemiddelde, mediaan, modus, standaardfout, standaardafwijking, variantie, variatiecoëfficiënt, lagere en hogere betrouwbaarheidsgrenzen, 25e en 75e percentielen, som , de minimale en maximale waarden, n kleinste en grootste waarden (met input van de gebruiker van n), het bereik, de graaf, skewness (met kans indien tellen> 9) en kurtosis (met kans als count> 19). Als deze gegevens worden op willekeurige steekproef uit een normale verdeling, dan worden de gegevens het best samengevat door de parametrische statistieken, zoals gemiddelde, variantie en standaarddeviatie. Als de gegevens zijn bemonsterd uit een niet-normale verdeling, dan de niet-parametrische statistiek zoals mediaan, modus, percentielen en het gamma wellicht beter de statistieken voor de samenvatting van deze gegevens. Opties voor grafische output bestaat uit een "box en snorhaar" perceel en een fout bar plot.
  • Resultaten voor Lineaire Beschrijvende StatisticsA steekproef van waarden verzameld met behulp van een cirkelvormige schaal (bv. tijdstip van de dag of kompas lager) kan worden beschreven door een veelheid van beschrijvende statistiek, de meest voorkomende is de gemiddelde hoek, hoeksnelheid variantie en hoekverplaatsingen standaarddeviatie. De informatie die in de circulaire beschrijvende statistiek module wordt verstaan hoek, hoeksnelheid standaardafwijking, hoekig variantie, circulaire standaardafwijking, variantie circulaire, lagere en de bovenste 95%-betrouwbaarheidsgrenzen voor de gemiddelde hoek, en de telling. Circulaire gegevens kunnen worden onderzocht voor de goodness-of-fit aan een circulaire verspreiden via de Goodness-of-Fit-module. Optionele grafische output omvat een circulaire plot.
  • Het help-bestand opgenomen met statistiXL geeft een overzicht van de beschrijvende statistiek, en een voorbeeld van lineaire en circulaire descriptieve statistische analyse.
 6. Discriminantanalyse Analyse
  • Discriminantanalyse analyse is een techniek die gebruikt wordt om te bepalen welke van een aantal gemeten variabelen zijn van belang een onderscheid te maken tussen objecten die behoren tot bekende groepen. For example a biologist could measure different morphological characteristics (eg limb lengths, skull sizes etc) of a range of species and use discriminant analysis to determine which of the measured traits are most useful in predicting species membership. This analysis can typically have two different objectives: 1) To identify the relative contributions of the variables in maximally discriminating between the groups, or 2) To determine mathematical functions based on the measured variables that can then be used to classify new data into the original groups.
  • statistiXL provides modules for both grouping and classification discriminant analysis. Both analyses provide discriminant functions that best allow for separation of the known groups based upon the measured variables. Testing for excessive colinearity between variables is catered for via estimates of tolerance. In addition to this, the classification module allows for the classification of cases with unknown group membership based on these previously determined functions. The effectiveness of these functions is estimated by also reclassifying the original data (ie that belonging to cases from known groups) in order to determine the proportion that are correctly classified. statistiXL also provides an improved estimate of the error rate via the holdout method, in which each case to be classified is in turn excluded from the dataset when calculating the discriminant functions to be used for that particular classification.
  • Results from the Discriminant Analysis moduleResults from the Discriminant Analysis moduleResults are presented with an optional display of descriptive statistics for each group/variable combination and the covariance matrix showing the relationships between measured variables. Next, eigenvalues are given (indicators of the amount of variance in the dataset encompassed in a discriminant function), along with values for Wilk’s lambda, Chi2, degrees of freedom, and P value for each discriminant function. Unstandardised and standardised discriminant functions (ie the coefficient scores) are then tabulated, along with group centroids. Individual case scores are provided and optional scatterplots of casewise discriminant scores can be created for each pair-wise set of selected discriminant functions; the scatterplots can include graphical representations of the contributions of each variable to the discriminant functions. For classification analysis, a classification table is given for the data set used to derive the classification functions, indicating the proportion of correct classifications for each group. Optionally, a classification table derived from the holdout procedure can also be presented. The classification group scores for an alternate data set (if entered) are then given.
  • The help file included with statistiXL provides an overview to discriminant analysis, and gives two examples of grouping discriminant analysis (2 groups and 3 groups), and two examples of classification discriminant analysis (2 groups and 3 groups).
  • Factor Analysis
  • Factor Analysis is a procedure that seeks to determine a reduced number of variables, called factors, that explain much of the variation present in a larger number of measured variables. For example Factor Analysis of the results of a questionnaire given to students may reveal that groups of questions relating to differences in mechanical and artistic ability are important in influencing the choice of career path. If so, these groups of questions would come out as separate factors, a factor comprised mainly of the results of mechanical ability questions and another based on the artistic questions.
  • statistiXL provides a comprehensive module for Factor Analysis, with a variety of analytical options. Either the correlation or covariance matrix can be used in calculating the factors. The number of factors to be extracted can be established by several different criteria: 1) the number of factors can be chosen to encompass a specified percentage of the total variance in the original data, 2) you can choose to extract factors with eigenvalues greater than a set value, 3) you can extract a specific number of factors. A variety of methods are included for determining the factors including the principal component method (not to be confused with principal component analysis), principal factor method and maximum likelihood method. The axes of the resulting factors can then be rotated to improve the factor structure using either Varimax, Quartimax or Equamax procedures.
  • Results from Factor AnalysisResults are presented in tabular form. Descriptive statistics and the correlation or covariance matrix are provided, if these options were selected. Eigenvalues are then listed, along with the percent and cumulative percent of the variation in the original data that they encompass. Communalities are then given for each extracted factor. Unrotated factor loadings (and rotated loadings if selected) are listed, along with case-wise factor scores. A scree plot and factor plot are produced if these options are selected.
  • The help file included with statistiXL provides an overview of factor analysis, and an example of factor analysis using the principal component method, with rotation.
 7. Goodness of Fit
  • A Goodness of Fit Test simply examines whether a data set conforms to an expected distribution. It is often needed to test whether a set of numerical data come from a certain theoretical and continuous distribution, such as those described as Normal, Binomial, Poisson or Circular. For example, a Normal Distribution has most values grouped around a mean, with progressively fewer values as you move away from the mean in either direction. Such a distribution could be expected to reflect the pattern of body weights in a given area with a few really light or really heavy people but most people being of average weight.
  • statistiXL’s module for goodness of fit testing provides a number of options for testing Binomial, Circular, Normal, Poisson, Uniform, and User-Defined theoretical distributions. Further options with uniform distribution analysis are for nominal categories (categories without any particular order eg hair colour), ordinal groups (categories with an inherent order eg moisture level categories ordered from moist to dry), and ordinal data on a continuous scale (eg frequencies of moths at various heights on a tree). The distribution test for ordinal groups also includes the Kolmogorov-Smirnov goodness of fit test for discrete data, which uses the cumulative frequencies (possible because the categories are ordered and can be meaningfully cumulated to determine differences between expected and observed frequencies) and is more powerful than the traditionally used Chi² test, especially if the sample size is small or expected frequencies are small. The distribution test for ordinal data on a ratio scale also includes the Kolmorogov-Smirnov goodness of fit test.
  • Results for Chi Square Goodness of Fit testResults are presented in tabular form, starting with the basic frequency table if this option was selected. Then, the statistical results for the Chi² and log-likelihood test of fit are given, along with the degrees of freedom and P value. For normal distribution tests, the Kolmogorov-Smirnov test statistic, df and P are presented along with measurements of skewness and kurtotis (and P values for sufficiently large data sets).
  • The help file included with statistiXL provides an introduction to distribution testing, and has a comprehensive set of examples, including Binomial, Circular, Normal and Poisson Distribution tests, three Uniform Distribution tests (for nominal, ordinal groups, and ordinal on a ratio scale data), and a User-Specified Distribution test.
 8. Linear Regression
  • Linear regression attempts to explain the variation present in one variable (for example Height) in terms in terms of a linear relationship to variation in one or more predictor variables (for example Age). The variable you are attempting to predict is assumed to be dependent upon the predictor variables in some way ie there is a cause effect relationship, and this variable is termed the dependent variable. In the above example, height may be expected to depend on age whereas the reverse is not true (ie your age isn’t determined by your height). Linear regression can be performed with a single predictor variable, this is called Simple Linear Regression, or with 2 or more predictor variables, a process called Multiple Linear Regression. Stepwise Multiple Regression attempts to select a subset of predictor variables that best describe any existing relationship with the dependant variable, excluding those variables that add little to the predictive power.
  • statistiXL provides comprehensive Model I regression analysis. The module allows the selection of one or more predictor variables for each single dependent variable. Options include forward or backwards stepwise regression (with P level to enter or remove), forcing of the relationship through the origin, and graphical output (normal probability plot, residuals plot, scatterplots).
  • Results from a Simple Linear RegressionResults from a Simple Linear Regression Results from regression analysis are presented in tabular form and graphical form. Summary statistics are provided, if this option is selected. Statistics include the R², the correlation coefficient, the adjusted R², and the standard error of the estimate. An ANOVA table is given, to summarise the significance of the regression relationship. The regression coefficients, including intercept and regression slope, are given with standard errors, confidence limits, t and P values. Optionally, Residuals, Standardised Residuals and Studentised Residuals can be output and for multiple regression Partials can also be produced.
  • The help file included with statistiXL provides an introduction to linear regression analysis, and a number of examples including simple regression, regression forced through the origin, multiple regression, stepwise multiple regression and polynomial regression.
 9. Nonparametric Tests
  • Nonparametric statistical tests are distribution-independent tests that are used to analyse data for which an underlying distribution (such as the normal distribution) is not assumed. Non-parametric statistics have a number of advantages over parametric statistics. They can be quick and easy to use as they often use ranks or signs of differences rather than the values themselves. They can reduce the work of data collection because data can be ranks or simple scores rather than precise measurements. Sampling procedures do not assume homogeneity of variances, for example between locations or over time. There are fewer assumptions about, for example, the underlying distribution. But, there are possible disadvantages, particularly the failure to use a distribution if one is appropriate and the failure to use all of the available information.
  • statistiXL provides a diverse array of nonparametric tests. The sign test can be used to examine whether two populations have the same median, and for observations in pairs with one of each pair coming from each population. Various modifications of the sign test can be used for specific tests (eg trend, sign correlation, and a sign test for predicted patterns). The Friedman test for blocked data is equivalent to a sign test, but for more than 2 groups. The Mann-Whitney test (U statistic) is a nonparametric test that uses the ranks of two independent samples, from the highest to lowest (or lowest to highest), to calculate the U statistic; it is the nonparametric analog to the parametric two-sample t-test. The Wilcoxon's signed-rank test ranks the differences between pairs of data (or single data set of a sample) and compares the sum of positive and negative ranks with a critical U value; it is the nonparametric analog to the parametric paired t test. The Kruskal-Wallis test is a nonparametric test for the comparison of 3 or more treatment groups, which are independent; it is the nonparametric equivalent to analysis of variance (ANOVA). A common nonparametric correlation test is Spearman’s rho rank correlation coefficients; this is analogous to the parametric Pearson’s correlation coefficient. Mood's Median Test examines whether two or more samples come from a population having the same median. The Wald-Wolfowitz Runs test analyses a sequence of observations, or compares random samples which are mutually independent, for two or more outcomes eg two species of antelope, or three brands of automobile.
  • Results from a Wilcoxon Paired Sample testResults are presented in tabular form. Format varies for different nonparametric tests, but generally includes an optional descriptive statistics or ranks summary, and the appropriate statistic, degrees of freedom, and P value.
  • The help file for statistiXL provides an overview of nonparametric statistical test, and a comprehensive range of 14 examples, including sign tests, Mann-Whitney U test, Wilcoxon paired-sample test and test of symmetry about the median, median tests, Kruskal-Wallis test, Friedman’s test, Wald-Wolfowitz runs test, and Spearman rank correlation.
 10. Principal Components
  • As with Factor Analysis, Principal Component Analysis is a technique that attempts to reduce complex data sets consisting of many different variables to a smaller set of new variables that still manage to describe much of the variation in the original data. These new variables, called Principal Components, are chosen to be independent (ie the new variables are not correlated whereas the original, untransformed variables may have been correlated) and to maximise the variance found in the original data set. The more significant PCAs are selected based on their eigenvalues, and hopefully far fewer PCA variables (eg one or two) are required than there were original variables. These fewer Principal Components can then be further analysed by Regression Analysis or ANOVA/MANOVA. Thus, the role of Principal Component Analysis has been to reduce a large number of variables into fewer, simpler ones. Principal Component Analysis is an alternative to Factor Analysis (both seek to find a simpler structure for a set of variables) but Principal Components are linear combinations of variables whereas variables are linear combinations of Factors.
  • statistiXL provides a number of options for Principal Component Analysis. Either the correlation or covariance matrix between variables can be selected as the basis for analysis. All Principal Components can be extracted or a subset of these based on limits such as the number to extract, the percent of variance to explain or the value of an eigenvalue. Screeplots can be produced to help in the visual determination of the appropriate number of Principal Components to extract.
  • Results from a Principal Component AnalysisResults from a Principal Component AnalysisResults are presented in tabular and graphical form. Descriptive statistics and the correlation or covariance matrix are displayed, if these options were selected. The eigenvalues are then tabulated along with the percent of variance and cumulative percent of total variance evident in the original dataset that each of the extracted Principal Components explains. The Component Loadings are then listed followed by the Principal Component score coefficients (eigenvectors). The case-wise PCA scores for each extracted component are listed, if this option was selected. Optional graphical output includes a Scree Plot and Bivariate Scatterplots of the various pair-wise combinations of extracted Principal Components.
  • The help file of statistiXL provides an introduction to Principal Component Analysis, and gives an example of Principal Component Analysis.
 11. t Tests
  • A t test is used either to compare the mean of a sample to the hypothesised mean for a population (eg comparing the body temperature of a group of people to an expected 37°C), or to compare the means from two samples (eg the weights of two populations of crab). t tests should not generally be used for multiple 2-way comparisons when there are more than two samples as this is the realm of ANOVA. A paired t test is the t test of two samples where there is some relationship between the two samples such that the data occur in pairs (eg measuring the hindlimb and forelimb on the same animal) and is therefore unlike the standard t test where there is no association between the order of the data in each sample. A multivariate T² test compares two samples based on a number of multivariate measures for each sample, or, for a single sample, compares the mean for each measure to a hypothesised mean.
  • statistiXL’st test module provides for analysis of both univariate and multivariate samples. Both single and two sample tests are provided with the option of analysing paired samples in the univariate two sample test. A test for the equality of variances between samples can be performed in the univariate two sample test with the resulting measure of t adjusted appropriately.
  • Results for a Two Sample t TestResults are presented in tabular form. Descriptive statistics are provided, if this option is selected. The general t statistics that are provided are; hypothesised mean, actual mean, standard error of the mean, t value, degrees of freedom, and P value. If the variance test option is selected, then the variance is listed for each variable, the F value is given with degrees of freedom, and the P value is given. For multivariate t tests, the T² statistic and its degrees of freedom, the F statistic and its degrees of freedom, and the P value are given.
  • The help file included with statistiXL provides an overview of univariate and multivariate t tests, and gives examples including single sample t test, variance test, two-sample t test, paired t test, single sample multivariate t test, and two sample multivariate t test.

Enhancements:

 • Mainly intended to correct some charting layout issues experienced with Excel 2007.

Requirements:

 • Microsoft Excel™ (Excel 97, 2000 and 2003).
 • Not supported under Excel™ on the Apple Macintosh™.
 • 13MB of free disk space.
Mijn software
U heeft niet alle software opgeslagen. Klik op 'Opslaan' naast elke software op te slaan op uw software-mand
gerelateerde informatie
Gesponsorde links